Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Mondovino

Ella en Bert van Beek, de bezielers van Mondovino, hebben een passie voor wijn zonder poeha. In Zwolle baten zij hun onafhankelijke wijnwinkel uit, aan de gezellige Assendorperstraat.

In hun winkel gaat een wereld van wijn voor je open. Hier voel je vooral de liefde van Ella en Bert voor hun vak. Ze vinden het zelf belangrijk om er veel plezier aan te beleven en om hun klanten een eerlijke service te bieden. Zo zullen ze nooit wijn aankopen die ze niet hebben geproefd en zullen nooit wijn aanbieden die ze zelf hebben afgekeurd. Ze vinden het belangrijk om veel te reizen om de ontwikkelingen in de wijnwereld te volgen en om nieuwe ontdekkingen te doen, waarbij ze vooral ook veel moeite willen doen om buiten de platgetreden paden te wandelen en om zo redelijk geprijsde wijnen te vinden voor hun klanten.

Bij Mondovino worden alle regels gevolgd die de kwaliteit van wijn waarborgen, van een optimale bewaring tot en met een gedegen omschrijving van de oogstjaren, maar verheven taal die drempelverhogend werkt wordt achterwege gelaten. Kortom, als klant ben je hier verzekerd van openheid, eerlijkheid en de beste wijnen voor de beste prijs.

Bert en Ella van Beek zijn beiden Vinoloog van de Wijnacademie®. Iedere vrijdag en zaterdag hebben ze een selectie wijnen voor u open staan in de winkel. In het voor- en najaar organiseren ze een grote overzichtsproeverij.

Adres

Assendorperstraat 107, 8012 DH Zwolle
Tel: 038 - 4223322 / Fax: 038 - 4223033
E-mail: info@mondovino.nl
Website: www.mondovino.nl

Mondovino is door de Nederlandse wijnliefhebbers en de vakjury van het grootste, onafhankelijke wijnmagazine Perswijn gekozen tot Beste Wijnwinkel van Nederland 2012!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur< terug naar overzicht