Ontdek wijnland Duitsland

Bestel het wijnpakket met verrassende Duitse wijnen in wit en rood

Wijnpakket Duitsland
Wijnland Duitsland magazine
Wijnpakket 6 flessen
73,40
66,00
10% korting
Bestel het wijnpakket

Het beste van de buren

Drie Duitse prachtwijnen

Duitse wijn is hot and happening. En terecht! Het lijkt wel of de kwaliteit met het jaar beter wordt. Een goede reden voor een wijnpakket met een aantal van onze favorieten. We selecteerden twee keer drie schitterende witte en rode exemplaren uit de Mosel, Rheinhessen en Baden.
Stuk voor stuk van vooraanstaande producenten, van onberispelijke kwaliteit en ook nog eens onder de vijftien euro. Ook ontdekken hoe lekker Duitse wijn kan zijn? Bestel meteen en profiteer van 10% korting!

Weingut Thörle Rheinhessen Weissburgunder

Weingut Thörle Rheinhessen Weissburgunder

  • Verfijnd en fris-droog
  • Opvallende kwaliteit
Weingut Karthäuserhof Mosel Bruno Schiefer Riesling Kabinett Feinherb

Weingut Karthäuserhof Mosel Bruno Schiefer Riesling Kabinett Feinherb

  • Sublieme Ruwer-Riesling
  • Puur drinkgenot
Von der Mark-Walter Baden Spätburgunder

Von der Mark-Walter Baden Spätburgunder

  • Van Master of Wine
  • Authentiek & betaalbaar
Christoph & Johannes Thörle

Weingut Thörle

Christoph & Johannes Thörle

Ze zien eruit of ze nog veel te jong te zijn om een serieus wijngoed te runnen. Toch hebben de broers Christoph en Johannes Thörle al sinds 2006 de leiding over het familiebedrijf in Saulheim in Rheinhessen, Duitslands grootste wijngebied. Ze verrasten de hele wijnwereld met de geweldige kwaliteit van hun wijnen.

Mathieu Kauffmann

Weingut Karthäuserhof

Mathieu Kauffmann

Karthäuserhof is zonder meer een van de meest iconische wijndomeinen van Duitsland. Door de Kartuizermonniken opgericht in 1335 is Karthäuserhof het op zeven na oudste wijngoed ter wereld. Tot op de dag van vandaag schrijft het wijngoed fabelhafte Riesling-geschiedenis. Dat kan ook bijna niet anders met Mathieu Kauffmann als wijnmaker.

Guido Walter en Jürgen Von der Mark

Von der Mark-Walter

Guido Walter en Jürgen Von der Mark

Naast zijn kleine, in Spätburgunder gespecialiseerde wijndomein heeft oenoloog en Master of Wine Jürgen Von der Mark nog een interessant project in Baden, samen met Weinakademiker Guido Walter. De twee vrienden hebben zichzelf tot nobel doel gesteld ‘cultuurwijnen voor alledag’ te maken, oftewel betaalbare wijnen mét persoonlijkheid en authenticiteit.