Piet Heinstraat 93, 2518 CD Den Haag

Marius - Jouw Wijnvriend

Wijnhandel Marius Jouw Wijnvriend

Net buiten het centrum van Den Haag ligt in het Zeeheldenkwartier de Piet Heinstraat. De winkelstraat kreeg in de jaren tachtig zijn prachtige oude glorie terug en ademt de sfeer van historisch Den Haag. Een ware ontdekking met een verrassende verscheidenheid aan winkels, van delicatessen- tot designzaken. Eén van die speciaalzaken is Marius, Jouw Wijnvriend. De moderne uitstraling van de winkel wordt weerspiegeld in het assortiment, waar de wijnliefhebber een brede selectie vindt in oude- en nieuwe wereldwijnen, van bekende namen tot trouvailles en rijzende sterren. Alle wijnen komen uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer. Sinds 2011 is Marius ook in het centrum van Wassenaar vertegenwoordigd met een ruime, lichte winkel aan de Van Hogendorpstraat. Wijndrinkers die liever online kopen kunnen terecht op jouwwijnvriend.nl

Wijnproeverijen en advies

Als Jouw Wijnvriend wil Marius iedere klant op een leuke en laagdrempelige manier voorzien van een passend wijnadvies. De collega's in Den Haag en Wassenaar zijn uitstekend opgeleid en beschikken daarmee over een uitgebreide wijnkennis, die ze graag delen. Regelmatig worden openbare proeverijen georganiseerd, waar wijnmakers van over de hele wereld worden ontvangen. Vaak wordt daarbij samengewerkt met locale restaurants. Wilt u een proeverij organiseren met een privégezelschap, dan bent u daarvoor bij Marius aan het juiste adres. In zowel Den Haag als Wassenaar zijn de winkels geschikt om gezellige proeverijen te organiseren, die volledig in overleg met u op maat kunnen worden aangeboden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit op een eigen locatie te organiseren.

Horeca

Veel horeca-ondernemers in Den Haag en omstreken hebben sinds de start in 2005 met tevredenheid gebruikgemaakt van de uitgebreide service die Marius Jouw Wijnvriend biedt. Niet alleen kan er uitgebreid worden geproefd om tot een passende wijnselectie te komen; ook het maken van wijnkaarten, trainen van personeel en bieden van wijn- en spijsadviezen behoort tot Marius' horecaservice. Dat wordt bovendien gecombineerd met een snelle, flexibele levering én het gemak van online bestellen via een gepersonaliseerde account.

 

Locatie Wassenaar

Marius - Jouw Wijnvriend