Van Hogendorpstraat 16C, 2242 KZ Wassenaar

Marius Jouw Wijnvriend Wassenaar

Wijnhandel Marius Jouw Wijnvriend

In het sfeervolle centrum van Wassenaar is sinds november 2012 de lichte, ruime winkel van Marius, Jouw Wijnvriend gevestigd. Aan de Van Hogendorpstraat, tegenover de bekende ijssalon Luciano, vindt de wijnliefhebber een brede selectie in oude- en nieuwe wereldwijnen, van bekende namen tot trouvailles en rijzende sterren. De winkel biedt tevens alle ruimte voor al dan niet besloten proeverijen. Alle wijnen komen uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer. Wijndrinkers die liever online kopen kunnen terecht op jouwwijnvriend.nl

Wijnproeverijen en advies

Als Jouw Wijnvriend wil Marius iedere klant op een leuke en laagdrempelige manier voorzien van een passend wijnadvies. De collega's in Wassenaar en Den Haag zijn uitstekend opgeleid en beschikken daarmee over een uitgebreide wijnkennis, die ze graag delen. Regelmatig worden openbare proeverijen georganiseerd, waar wijnmakers van over de hele wereld worden ontvangen. Vaak wordt daarbij samengewerkt met locale restaurants. Wilt u een proeverij organiseren met een privégezelschap, dan bent u daarvoor bij Marius aan het juiste adres. In zowel Wassenaar als Den Haag zijn de winkels geschikt om gezellige proeverijen te organiseren, die volledig in overleg met u op maat kunnen worden aangeboden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit op een eigen locatie te organiseren.

Horeca

Horeca-ondernemers in Wassenaar en Den Haag hebben sinds de start in 2005 met tevredenheid gebruikgemaakt van de uitgebreide service die Marius Jouw Wijnvriend biedt. Niet alleen kan er uitgebreid worden geproefd om tot een passende wijnselectie te komen; ook het maken van wijnkaarten, trainen van personeel en bieden van wijn- en spijsadviezen behoort tot Marius' horecaservice. Dat wordt bovendien gecombineerd met een snelle, flexibele levering én het gemak van online bestellen via een gepersonaliseerde account.
 

Marius Jouw Wijnvriend Wassenaar

  • Ruim assortiment uit eigen import
  • Deskundig advies van goed opgeleid personeel
  • Gratis thuisbezorging in Nederland vanaf €50