Geerstraat 26, 6411 NR Heerlen

Stadswijnkelder Berns

Stadswijnkelder Berns biedt kwaliteit op het gebied van wijn en gedistilleerd met een goede en snelle service. Het door Stadswijnkelder Berns geselecteerde assortiment is veelzijdig, maar toch exclusief. Niet alleen op het gebied van wijn, maar zeker ook op het gebied van whisky en cognac. Het motto van Berns is: 'een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor ieder zijn smaak.' Of het nu om een particuliere klant of een bedrijf gaat, of het om één of honderd flessen gaat, iedereen krijgt hier een advies op maat.

Het hoeft dus niet te verbazen dat Stadswijnkelder Berns een vaste klantenkring heeft met mensen die blijven terugkomen. Ondertussen ontdekken ook steeds meer nieuwe klanten, particulieren en bedrijven het assortiment en de service van Berns. Voor relatiegeschenken of voor wijnen met je eigen etiket kun je hier terecht, maar ook voor wijnevenementen zoals drank- en spijsavonden, wijnproeverijen en wijncursussen. Ook whisky- en cognacliefhebbers kunnen komen proeven en bijleren.

Routebeschrijving

Vanuit Sittard-Geleen: volg de N281 tot de afrit Heerlen Centrum. Ga bij de ver- keerslichten naar links en bij de tweede verkeerslichten naar rechts. Bij de vol- gende T-splitsing naar rechts, dan twee keer de eerste straat links. Bij de verkeers- lichten links af, de Geerstraat op. Na 400 meter zie je Stadswijnkelder Berns op de rechterkant.

Vanuit Maastricht: volg de A79 tot het einde. Ga dan de derde straat links, de Bekkerweg op. Blijf deze volgen tot aan de verkeerslichten. Ga daar rechtdoor de Geerstraat op. Na 800 meter zie je Stadswijnkelder Berns aan de rechterkant.

Vanuit Aken: volg de N281 en neem afrit Heerlen Centrum. Ga de eerste straat naar rechts, dan twee keer de eerste straat links, de Geerstraat op. Na 400 meter zie je Stadswijnkelder Berns aan de rechterkant.

Stadswijnkelder Berns

  • Wijnadvies op maat
  • Geschenken
  • Wijn proeverijen
  • Whisky proeverijen
  • Bezorgdienst (Gratis in Zuid-Limburg)

Medewerkers

Folker Theunissen
Folker Theunissen

Bedrijfsleider / Sommelier

Stuur Folker een e-mail

Ed Villevoye
Ed Villevoye

Wijn en whisky adviseur

Stuur Ed een e-mail

Jo Cornips
Jo Cornips

Wijn en whisky adviseur

Stuur Jo een e-mail