Burgemeester Grothestraat 6, 3761 CM Soest

Van der Linden - Drank in het Bijzonder

Wijnhandel Ben van der Linden in Soest bestaat al sinds 1910. Ondertussen staat hier de vierde generatie aan het roer, die in 2003 de oude slijterij verbouwde tot een bedrijf waar wijnen, sterke dranken en spijzen optimaal gecombineerd worden. Onder hetzelfde dak vind je ook een restaurant. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van wijnen en spijzen.

Het enthousiasme en de vakkennis van de twee twintigers die nu Wijn handel Ben van der Linden runnen is niet onopgemerkt gebleven: in 2006 leverde hun passie en klasse hen een plaatsje op in de top tien van de beste slijters in Nederland.

De aangeboden wijnen worden direct bij de wijnboer ingekocht; daardoor houden de mensen van Ben van der Linden een goede controle op de kwaliteit van de wijn. Dat ze daarin wonderwel slagen wordt bewezen door het feit dat de rode huiswijn, Domiziano Negroamaro, de eerste prijs won op het Proefschrift Wijnconcours. Deze lekkere zondoorstoofde, zachte en kruidig smakende Italiaanse wijn is maar één van de unieke wijnen die je bij Ben van der Linden kunt proeven: het assortiment wijnen is uitgebreid, met interessante flessen uit minder bekende wijnlanden, voor een goede prijs.

Routebeschrijving

Vanaf de A27 neem je afrit Bilthoven - Maartensdijk. Volg de N234 tot je de borden 'Soestdijk' ziet (neem dus niet de afrit Soest). Aan het einde van de N234 ga je bij de stoplichten rechts af; zo rijd je Soest binnen. Volg deze doorgaande weg tot aan de rotonde. Vanaf de rotonde rijd je de winkelstraat in. Ben van der Linden ligt 100 meter verder aan de linkerkant.

Vanaf de A1 neem je afrit Soest - Baarn Noord. Volg de N221 richting Soest. Bij de stoplichten voor Paleis Soestdijk rijd je rechtdoor Soest binnen. Volg deze doorgaande weg tot aan de rotonde. Vanaf de rotonde rijd je de winkelstraat in. Ben van der Linden ligt 100 meter verderop aan de linkerkant.