Junusstraat 57, 6701 AX Wageningen

Wijnhandel Woudenberg

Wijnhandel Woudenberg is al ruim tachtig jaar een begrip in Wageningen. In de ruim gesorteerde winkel vind je wijnen voor elke smaak, elke gelegenheid en elk budget. Rekken vol met prachtige flessen wit, rosé, rood en natuurlijk mousserende wijnen uit bijna alle wijngebieden over de hele wereld. Iedereen vindt hier een fles naar zijn of haar eigen persoonlijke smaak.

Ook voor advies bij het combineren van wijnen met gerechten ben je hier aan het goede adres. Daarnaast biedt Wijnhandel Woudenberg een zeer uitgebreide collectie whisky's; deze heerlijke drank is de laatste jaren sterk in opkomst. Ook de likeuren, jenevers, gedistilleerde dranken en speciaalbieren mogen niet ontbreken. Naast een ruime keuze in eerlijke Nederlandse producten biedt Woudenberg ook op dit vlak een wereldwijd assortiment.

Routebeschrijving

Rijd Wageningen binnen via de N225. Volg in Wageningen de borden naar het Centrum. De Junusstraat is een zijstraat van het Plantsoen. Je kunt je auto op de eigen parkeerplaats aan het Plantsoen parkeren.

Wijnhandel Woudenberg

  • Dooskorting bij 12 fl. wijn van één soort: 11 + 1 GRATIS
  • Elke dag proeven in de winkel
  • Kwaliteitsgarantie - niet tevreden, dan kosteloos retour