Zuiderstraat 28a, 9635 AM Noordbroek

Jos Beeres Wijnkoperij

Sinds de oprichting in 1879 staat deze zaak voor kwaliteit, service, innovatie en de juiste sfeer. Sinds 2014 is Jos Beeres Wijnkoperij gevestigd in Noordbroek. Naast het kantoor en magazijn kunt u hier ook terecht in de winkel. Met regelmaat organiseert Jos Beeres proeverijen en evenementen rondom het thema wijn.

Het assortiment van Jos Beeres is divers. Naast het uitgebreide assortiment van Les Généreux vindt u ook een selectie eigen import. Al met al een uniek aanbod met een veelheid aan smaken. De klassieke wijnlanden zijn breed vertegenwoordigd. Ook de trend om te genieten van Nieuwe Wereldwijnen wordt bij Jos Beeres gevolgd: wijnen uit Argentinië tot Nieuw-Zeeland en alles wat ertussen ligt.

Routebeschrijving

Vanuit Groningen (circa 20 minuten):
Volg de A7-E22 richting Oldenburg/ Nieuweschans. Na +/- 16 km, neem de afslag Zuidbroek (43). Vervolg de route door Zuidbroek richting Noordbroek. Na circa 2 km arriveert u aan de Zuiderstraat 28a te Noordbroek.

Vanuit Assen (circa 40 minuten):
Volg de N33 richting Appingedam/ Eemshaven. Neem de afslag Noordbroek, naar Scheemderweg. Na 350 mtr links afslaan naar Scheemderstraat. Sla op het kruispunt linksaf naar de Zuiderstraat. Na circa 200 mtr arriveert u aan de Zuiderstraat 28a te Noordbroek.

Jos Beeres Wijnkoperij

  • vóór 18.00 uur besteld, morgen in huis
  • gratis bezorging vanaf 6 flessen
  • 11+1 gratis bij 12 dezelfde flessen*
  • veelgestelde vragen

Medewerkers

Daniël Korringa
Daniël Korringa

klantenservice

Stuur Daniël een e-mail

Marsha Lenstra
Marsha Lenstra

office manager

Stuur Marsha een e-mail

Diana Batema
Diana Batema

administratie

Stuur Diana een e-mail

Sianne Rob
Sianne Rob

online Marketeer

Stuur Sianne een e-mail

Wietze Snaak
Wietze Snaak

ondernemer

Stuur Wietze een e-mail