Vind een wijnwinkel bij u in de buurt


Winnaars op het 34e Proefschrift Wijnconcours

  • 26 september 2022

Tijdens het 34e Proefschrift Wijnconcours, georganiseerd op maandag 19 september in de Rotterdamse Ahoy, zijn naar jaarlijkse traditie een witte en rode wijn bekroond met de Prix du Sommelier. Beide kwamen dit jaar uit het assortiment van Les Généreux. De witte uitverkorene is de Leirana Albariño van Forjas de Salnés, de rode winnaar is de Etna Rosso van Tenuta delle Terre Nere. Een bijzonder fraai compliment!

Lees meer

Maar liefst 11 van onze wijnen in Perswijns top 100 van 2021!

  • 3 december 2021

Op 3 december zijn de winnaars bekendgemaakt van het Perswijn Wijnconcours 100 beste van 2021. Maar liefst elf wijnen uit ons assortiment horen erbij! Twee wijnen behaalden de eerste plek in hun categorie, nog eens twee werden tweede en zeven wijnen kregen een eervolle vermelding.

Lees meer

Charles Heidsieck en Agrapart: winnaars op het 33e Proefschrift Wijnconcours

  • 3 november 2021

Maar liefst twee van onze Champagnes zijn in de prijzen gevallen tijdens het 33e Proefschrift Wijnconcours! De Les 7 Crus Brut van Pascal Agrapart won in de categorie Wijnspeciaalzaak – Champagne t/m € 50,-. De Blanc de Blancs van Charles Heidsieck werd eerste in de categorie Wijnspeciaalzaak – Champagne € 50,01 t/m € 75,00. Omdat dit ook meteen alle winnende Champagnes van het concours zijn, vormt het duo hiermee de absolute top van Nederland.

Lees meer

Drie winnaars en twee eervolle vermeldingen tijdens het Perswijn Wijnconcours Spanje!

  • 26 juli 2021

Op 12 juni jl. maakte wijnvakblad Perswijn de winnaars bekend van het Wijnconcours Spanje. Drie van onze wijnen, afkomstig uit Penedès, Monterrei en Aragón, werden verkozen tot winnaar in hun categorie. Twee andere wijnen ontvingen een eervolle vermelding. Een groots compliment voor onze Spaanse wijnselectie!

Lees meer

Feestelijk resultaat Perswijn Wijnconcours 2020!

  • 4 december 2020

Vandaag zijn de winnaars bekendgemaakt van het Perswijn Wijnconcours 103 beste van 2020. Maar liefst negen wijnen uit ons assortiment behoren tot die topselectie! De Silvaner van Weingut Thörle behaalde een eerste plek in een subcategorie, nog eens drie van onze wijnen verwierven een derde plek en vijf wijnen kregen een eervolle vermelding.

Lees meer