Vind een wijnwinkel bij u in de buurt


Les Généreux
Mooie wijnen, prettige prijzen

Kwaliteitswijnhandel

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Topwijn kost bij ons niet meer dan middelmatige wijn elders.

Geen tussenhandel, dus extra voordelig

We kopen gezamenlijk in en importeren rechtstreeks van de wijnboer, zonder tussenhandel. Dat scheelt kosten. Bovendien importeren en distribueren we de wijnen tegen kostprijs: ook dat is extra voordeel.

Niet te groot, niet te klein

Het aantal partners in Les Généreux is bewust beperkt. We willen niet te groot zijn, want de mooiste wijnen zijn vaak te vinden bij kleinere, ambachtelijke producenten. We willen ook niet te klein zijn, zodat we grotere volumes uit bijvoorbeeld nieuwe wijnlanden kunnen invoeren.

Professionele wijnselectie

Elke wijn wordt minstens driemaal geproefd door een team van wijnprofessionals voor we beslissen of we hem kopen. Door deze vakkundige en strenge selectie kunnen we scherp inkopen.

Oprechte passie voor wijn

De partners in Les Généreux zijn zelfstandige wijnhandels die elk een eigen karakter hebben, maar een oprechte passie voor wijn delen. We houden elkaar scherp en onze vakkennis op peil door periodiek van gedachten te wisselen.

Les Genereux proces
Les Généreux team
Ton Schaapveld
Ton Schaapveld

wijninkoper / directeur

Stuur Ton een e-mail

Job de Swart MW
Job de Swart MW

wijninkoper / marketing

Stuur Job een e-mail

Sander Olde Reuver
Sander Olde Reuver

logistiek manager

Stuur Sander een e-mail

Angela Gudden
Angela Gudden

marketing / vinoloog

Stuur Angela een e-mail

Lyuba Tryapichkina
Lyuba Tryapichkina

e-commerce manager

Stuur Lyuba een e-mail