Hoofdstraat 147, 8162 AE Epe

Wijnkoperij Kroese

Wijnkoperij Kroese is al 35 jaar een begrip onder wijnliefhebbers. Dit familiebedrijf is gevestigd in het centrum van Epe.

Wijnkoperij Kroese importeert samen met 35 collega-wijnhandelaren haar wijnen zelf. Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Wijnkoperij Kroese terecht.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.

Routebeschrijving 

Vanuit Apeldoorn/Zwolle neemt u op de A50 afslag 27 Epe/Nunspeet en volgt u de borden Epe. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Na 700 meter vindt u Wijnkoperij Kroese op de hoek Hoofdstraat/Asseltseweg.

Vanuit Harderwijk/Amersfoort neemt u op de A28 afslag Epe/Nunspeet en volgt u de borden Epe. Bij de eerste 2 rotondes gaat u rechtdoor. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf. Na 700 meter vindt u Wijnkoperij Kroese op de hoek Hoofdstraat/Asseltseweg.

Wijnkoperij Kroese

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  • Veelgestelde vragen
  • Per fles bestellen

Medewerkers

Bas Kroese
Bas Kroese

eigenaar / vinoloog

Stuur Bas een e-mail

Jeroen Wiersma
Jeroen Wiersma

Wijnadviseur