Ceramstraat 104, 3312 SJ Dordrecht

Boonstoppel Wijnen

Wij zijn Jacquelien, Rob en Jerry. Samen zijn wij Boonstoppel Wijnen, een wijnspeciaalzaak in Dordrecht. Op zoek naar lekkere wijnen en een persoonlijke service? Dan ben je aan het juiste adres!

Zoals gezegd zijn wij vooral een wijnspeciaalzaak met een gezellige winkel in Dordrecht. Dat is onze basis. Al meer dan 25 jaar vinden we onze weg in de wijnwereld en zoeken we de beste wijnen uit wijngebieden over de hele wereld. En dat er veel lekkers is, blijkt uit ons assortiment van ruim 1200 wijnen!

Naast de winkel werken we graag samen met restaurants om de juiste huiswijn te selecteren of een mooie wijnkaart samen te stellen. Daarnaast verzorgen we al jarenlang relatiegeschrenken voor een groot aantal bedrijven in de regio.

Met onze webshop hetwijnportaal.nl proberen we ons te onderscheiden van de grote jonges. Hoe doen we dat? We helpen onze online klanten op dezelfde manier als klanten bij ons in de winkel. Jusit daarom kunnen wij ons onderscheiden van de internetgiganten.

Sinds de zomer van 2019 hebben we nog een vijfde tak aan ons bedrijf toegevoegd. Na bijna een jaar klussen hebben we een caravan omgebouwd tot wijnbar: de VinoVan Wijnbar. Met deze wijnbar zijn we actief op (food)festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feesten. Onze USP? Veel betere wijn voor dezelfde prijs als dat je gewend bent!