Dorpsplein 8 bus 2, 3660 Oudsbergen

Uniquato

We love the good things in life …

Wij zijn Anja en Marc van wijnhandel UNIQUATO. Graag stellen wij ons even aan u voor zodat u meteen weet welke gezichten achter onze website schuilen. We houden immers van toffe, persoonlijke contacten. Wijnen zijn onze grote passie. Vooral unieke, pure en eerlijke wijnen met kararakter, ongeacht de afkomst. Het is super om onze klanten te laten genieten van heerlijke wijnen. You only live once, toch?

Over UNIQUATO – Gepassioneerd door unieke kwaliteitswijnen

UNIQUATO staat voor unieke en originele kwaliteitswijnen. Het is onze passie om onze klanten op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis te laten maken met onze ruime selectie wijnen. Genieten, sympathiek, gewoon leuk en niet teveel poeha en chichi.. Topwijnen aan betaalbare prijzen.

De wijnen worden rechtstreeks door ons geselecteerd en geïmporteerd. We kiezen voor wijnmakers met een passie voor kwaliteit, handgeoogste druiven, unieke terroirs, lage opbrengsten, zo natuurlijk en duurzaam werken…

Ons complete aanbod vindt u terug op onze website. Hoofdzakelijk Europese wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Griekenland. Cool climate wijnen  uit Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Hongarije en Noord-Italië. Maar ook minder bekende wijnlanden zoals Bulgarije en Moldavië. Hiernaast hebben we een mooi aanbod wereldwijnen in onze collectie. Allemaal te ontdekken op onze website!

Bent u geen fan van online wijn kopen? Spring dan zeker eens binnen in onze wijnwinkel in Oudsbergen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we altijd enkele flessen open om te proeven. Wij adviseren u met veel plezier bij uw wijnkeuze. Van budgetvriendelijke borrelwijnen tot luxueuze topwijnen.

Uniquato

 • Persoonlijk wijnadvies op maat
 • Zeer uitgebreid assortiment voor ieders budget
 • Gratis bezorging BE vanaf € 90,-
 • Open proefflessen op donderdag, vrijdag en zaterdag
 • Parkeermogelijkheid voor de winkel (gratis)
 • Medewerkers

  Anja Vandenberk
  Anja Vandenberk

  Enthousiaste wijnambassadrice Uniquato

  Stuur Anja een e-mail

  Marc Jacobs
  Marc Jacobs

  Enthousiast wijnambassadeur Uniquato

  Stuur Marc een e-mail