Brinkgreverweg 134, 7413 AG Deventer

Ruchtie's Wijnhandel

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij bestaat al sinds 1934. Door de jaren heen groeide de naam uit tot een begrip onder wijnliefhebbers en dat is niet voor niets, want er wordt steeds gezocht naar exclusieve partijen die ter plekke worden ingekocht. Zo ben je niet alleen verzekerd van een bijzondere en originele fles wijn maar ook van wijn die voldoet aan alle kwaliteitsnormen. De hoge kwaliteit wordt bewezen door talloze lovende internationale maar ook nationale persreferenties in onder andere Perswijn, Proefschrift, Guide Hachette, Gambero Rosso, The Wine Advocate en de Gault Millau en de successen op het Proefschrift Wijnconcours.

Aanbod

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij heeft een gevarieerd aanbod van wijnen uit diverse landen waaronder uiteraard Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Zuid- Afrika, maar ook wijnen uit Chili, Californië, Australie, Nieuw Zeeland, Argentinië en zelfs Libanon. De echte wijnliefhebber zal genieten wanneer hij of zij kan rondneuzen in de wijnkelder die bij de winkel is aangetrokken. Dit is waar de oudere en de exclusievere wijnen worden bewaard onder de beste omstandigheden; zo vind je er premier grand crus van diverse jaargangen.

Proeven

Elke vrijdag en zaterdag hebben we een selectie wijnen voor u open staan om te proeven. Regelmatig organiseren wij ook overzichtsproeverijen.

Bezorgen

Eigen bezorgdienst (woensdag t/m zaterdag) in gemeente Deventer eo. Twello, Epse, Gorssel, Eefde, Olst, Wesepe en Raalte. Daarbuiten gratis verzending vanaf 6 flessen binnen Nederland. De bezorging wordt geregeld via Post.nl. Via track en trace kunt u uw zending live volgen.

Wijninfo

Van al onze wijnen bieden wij u specifieke wijninformatie. Hierbij hoort ook een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn- spijscombinatie en de houdbaarheid van de wijn. Gratis: voor de zakelijke markt kunnen wij deze wijninfo’s desgewenst voorzien uw eigen naam en/of bedrijfslogo.

Locatie

De winkel ligt aan de Brinkgreverweg 134 in Deventer, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

Routebeschrijving

Neem op de A1 afrit 23 naar Deventer en Zutphen en volg de N348. Volg de Zutphenseweg die overgaat in de Deensestraat en de Mr. H.F. de Boerlaan. Sla dan linksaf de Handelskade in. Bij de volgende verkeerslichten (op het Churchillplein) sla je rechtsaf. Je bevindt je nu op de Brinkgreverweg. Je vindt Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij aan de rechterkant op de hoek met de Bleekstraat.

Ruchtie's Wijnhandel

  • Zelf importerende Wijnhandel sinds 1934 met meer dan 900 wijnen
  • Eigen bezorgdienst in Deventer eo (Schalkhaar-Diepenveen-Raalte-Wijhe-Twello-Gorssel-Holten)
  • Track & Trace via Post.nl ; gratis verzending voor orders va 6 flessen.
  • Beste wijnassortiment van Nederland: 4 x gekozen tot Wijn Speciaalzaak vh jaar door Wijnalmanak
  • 3e generatie wijn-inkopers