Veldstraat 13, 7071 CA Ulft

Wijnhandel Schoemaker

Wie bij een glaasje topwijn ook een portie nostalgie wil ervaren, zal met veel plezier wijn kopen of proeven bij Wijnhandel en Slijterij Willy Schoemaker. Willy Schoe maker is een begrip in de Achterhoek: ooit was deze zaak een dorpskroeg en een kruidenier maar in de loop der jaren groeide Schoemaker uit tot een volwaardige wijnhandel waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt. Het leven is immers te kort om slechte wijn te drinken, zo luidt het motto van Schoemaker.

Ondertussen is het al de derde generatie Schoemaker die alles in het werk stelt om de klanten een perfecte service te bieden, zowel wat de wijnen betreft als op het gebied van gedistilleerde dranken. Want ook op dit vlak heeft Schoemaker kwaliteit in huis. Het assortiment telt meer dan 150 soorten malt whisky's en meer dan vijftig soorten cognac. Ook voor fraaie geschenken ben je hier aan het juiste adres: de beste inhoud wordt er stijlvol verpakt tot een prachtig cadeau.

Om je als klant te overtuigen van de kwaliteit van de producten, organiseert Wijnhandel Schoe maker ook proeverijen. In een speciaal daarvoor ingericht gedeelte van de wijnkelder worden dan wijnen aangeboden die passen bij het jaargetijde.

Routebeschrijving

Rijd Ulft binnen via de N137, die overgaat in de Bongersstraat. Sla dan rechtsaf de Kortestraat in en dan links. Dit is de Veldstraat.

Wijnhandel Schoemaker

  • Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
  • Persoonlijk en online wijn & spijs advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-