Piet Heinstraat 93, 2518 CD Den Haag

Wijnwinkel Marius

Wijnwinkel Marius Den Haag

Eén van de fijnste wijnwinkels van Nederland. Dat is waar we bij Marius naar streven. In onze winkels in het Haagse Zeeheldenkwartier (sinds 2005) en Wassenaar (sinds 2012). Marius wil een plek zijn van en voor wijnliefhebbers, met een collectie wijn waar we trots op zijn. Die we direct bij de wijnmakers zelf proeven én inkopen. Wijn van toegewijde kleine en grote wijnhuizen, wijnboeren en estates van over de hele wereld. Wijnmakers die geloven in wat ze maken, gepassioneerd zijn om iets bijzonders te creëren. Het aanbod in onze winkels is net zo breed en gevarieerd als ons smaakpalet. Veel van onze wijnen scoren elk jaar opnieuw weer hoog in wijngidsen als de Omfietswijn, De Grote Hamersma, maar ook bij gerenommeerde internationale kenners als Parker, Decanter en Vinous. We leveren niet voor niets aan een toenemend aantal restaurants in Den Haag en omstreken, van eetcafé’s tot sterrenzaak.

Bij Marius vind je wijnen uit de oude en de nieuwe wereld, van eenvoudige plezierige en gemakkelijke wijnen die je elke dag zou kunnen drinken tot absolute krachtpatsers met een diepgang en complexiteit waar je lang en intens van kunt genieten. We helpen je graag de juiste wijn te vinden, van een snelle doordeweekse fles, een bijzondere saké tot een uitgebreide reis door de wijnwereld. Ofwel: de juiste wijn voor het juiste moment, in combinatie met een bepaald gerecht, of op basis van karakter of smaakvoorkeur. Elke vrijdag en zaterdag staan er in onze winkels ook flessen open om te proeven. Regelmatig ontvangen we wijnmakers in de winkel en houden we proeverijen. Het team van Marius organiseert daarnaast wijnavonden en wijndiners in samenwerking met de restaurants waar wij aan leveren en verzorgt ook opleidingen in samenwerking met de wijnacademie. In onze webshop is de hele collectie die Marius biedt terug te vinden én te bestellen. Wij bezorgen de wijn zo snel mogelijk, desgewenst in cadeauverpakking. In onze winkels helpen we graag persoonlijk. Liefst zo goed mogelijk. Omdat we nu eenmaal één van de fijnste wijnwinkels van Nederland willen zijn. Welkom bij Marius.

Bij Wijnwinkel Marius in Den Haag kun je terecht voor:

Een ruim aanbod wijnen uit directe import

Wijngeschenken op maat

Een mooi aanbod saké

Persoonlijk wijnadvies

Wijnproeverijen en wijncursussen

Vanaf €75 wordt je wijnbestelling gratis thuisbezorgd!

Horeca

Veel horeca-ondernemers in Den Haag en omstreken hebben sinds de start in 2004 met tevredenheid gebruikgemaakt van de uitgebreide service die Marius biedt. Niet alleen kan er uitgebreid worden geproefd om tot een passende wijnselectie te komen; ook het maken van wijnkaarten, trainen van personeel en bieden van wijn- en spijsadviezen behoort tot Marius' horecaservice. Dat wordt bovendien gecombineerd met een snelle, flexibele levering én het gemak van online bestellen via een gepersonaliseerde account.

Wijnwinkel Marius