Beemdweg 7, 2560 Kessel

Axybel

Wijnen van Axybel. Een ware beleving.

Bij Axybel delen we graag onze passie. Of u wijnliefhebber bent of wijnamateur, we gaan samen op zoek naar de juiste match. Daarbij zijn de druif, de streek, het wijnhuis, maar ook zeker uw eigen smaakpallet van groot belang. Een moeilijke zoektocht? Geen nood, we begeleiden u graag bij het ontdekken van onze wijnen. Bent u klaar om uw reis te beginnen?

Over Axybel

Axybel werd opgericht eind jaren ’70 (aanvankelijk onder de naam “Wijntransit”). Sindsdien hebben we met onze wijnen en service in de sector een mooie reputatie opgebouwd. Voor elk budget vindt u bij ons een uitgebreid aanbod, zowel particulier als voor horeca. Ook andere bedrijven kunnen bij ons terecht voor relatiegeschenken enzovoort.

Franse kasteel- en kwaliteitswijnen zijn onze specialisatie, maar verder beschikken wij over een zorgvuldig geselecteerd gamma Spaanse, Duitse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen. Uiteraard vindt u op ons menu ook nog uitstekende wijnen uit Zuid-Afrika, Argentinië, Chili en Nieuw-Zeeland.

U kan in onze gezellige proefzaal tijdens de gewone openingsuren (of op afspraak) met deze wijnen zelf komen kennismaken. Wij helpen er u graag persoonlijk verder. Er worden bovendien zowel in het voorjaar als in het najaar een aantal opendeurdagen en – weekends georganiseerd. Tijdens deze weken kan u profiteren van een aantal mooie aanbiedingen. Tenslotte ontdekt u op onze site doorlopend  aantrekkelijke promoties.

Axybel

  • Veilige betaalwijze
  • Wijnadvies op maat sinds 1974
  • Iedere dag is er een wijn te proeven
  • Makkelijk bereikbaar & parkeren op onze ruime parking