Emmastraat 27a, 6881 SN Velp

Wijnhandel Appeldoorn

Appeldoorn, voor liefhebbers & fanaten.

Een plafonds vol chiffons en een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende dranken dat kenmerkt wijnhandel Appeldoorn. De spuitwaterflessen behoren tot de verzameling van pa Appeldoorn, die de wijnhandel in 1967 van zijn vader overnam. De fraaie wijnhandel aan de Emmastraat in Velp bestaat al meer dan 100 jaar! De familie Appeldoorn bouwde duurzame relaties op met enkele topchâteaux om van generatie op generatie hun kwaliteitswijnen te kunnen aanbieden. Ondertussen blijft Appeldoorn binnen de dynamische wijnwereld zoeken naar nieuwe aanwinsten uit de beste wijngaarden. Gestoeld op deze eeuwenoude ervaring nam de vierde generatie het roer van zijn vader in 2001 over.

 

Les Généreux partnerschap

Wij zijn ontzettend trots met het LG partnerschap, daarnaast importeren wij talloze wijnen en destillaten zelf, rechtstreeks vanaf het Château en de producent. Met een zeer uitgebreid en nog altijd groeiend assortiment van meer dan 1100 wijnen kan Wijnhandel Appeldoorn zowel de zakelijke markt als de particuliere fijnproever uitstekend van dienst zijn. Alle grote merken en belangrijke huizen binnen drankenland worden derhalve gevoerd. Kijk ook eens in onze gedistilleerdkamer met o.a. meer dan 350 soorten whiskies!

Wijnhandel Appeldoorn voor de perfecte wijnkaart, gedistilleerd, wijn– & relatiegeschenken, wijnimport, taxaties, proeverijen, cursussen en wijnopslag!

 

Uw wijnen gratis thuisbezorgd

 

Bij Wijnhandel Appeldoorn proberen wij het wijn kopen voor u zo toegankelijk mogelijk te maken, daarom bezorgen wij al vanaf €35,- gratis aan huis, of bij 6 flessen. In de omgeving van Velp leveren wij met onze eigen bode, voor de rest van Nederland bezorgen wij via POSTNL. Alle pakketten worden voorzien van een Track&Trace code.

Wijnhandel Appeldoorn