Vind een wijnwinkel bij u in de buurt


Domaine de L'Arjolle

Beste witte huiswijn en beste rode wijn tot € 7,50

L'Arjolle wit en rood opnieuw winnaars bij Proefschrift en Perswijn

  • door Lara Mol | Les Généreux
  • 12 juni 2018

Tijdens de twee belangrijkste Nederlandse wijnconcoursen – georganiseerd door The Wine and Food Association en Perswijn – zijn de witte en rode L'Arjolle tot winnaar verkozen. De L'Arjolle Sauvignon-Viognier werd eind mei, tijdens de 30e Proefschrift Nationale Huiswijncompetitie, gekroond tot beste witte huiswijn. In Perswijns Koopgids 2018 is de L'Arjolle Merlot-Cabernet 2017 verkozen tot beste rode wijn tot € 7,50.


Optimale blend

Bij The Wine and Food Association en Perswijn worden alle deelnemende wijnen blind geproefd door een kundig panel van wijnjournalisten en sommeliers, dus zonder zicht op het flesetiket. Dat de witte en rode wijnen van L’Arjolle opnieuw in de prijzen zijn gevallen, bewijst eens te meer de solide kwaliteit van dit Zuid-Franse wijndomein.

Uitstekende kwaliteit

De huiswijn is het visitekaartje van een wijnproducent. Dit hebben ze bij Domaine de l’Arjolle maar al te goed begrepen: dit domein levert wijnen van een uitstekende kwaliteit voor zeer bescheiden prijzen. Zo kosten de twee prijswinnende wijnen slechts € 6,95 per stuk. Het geheim? Optimaal rijpe druiven en jarenlange ervaring. Een combinatie die opnieuw dubbel en dwars werd beloond!

Klik hier voor de verkoopadressen

Team L'Arjolle