Ceramstraat 104, 3312 SJ Dordrecht

Boonstoppel Wijnen

De mensen achter Boonstoppel Wijnen zijn Arie en Henny Boonstoppel. Ze zijn al meer dan veertig jaar in de wijnhandel werkzaam, waarvan vele jaren voor importeurs, wijnagenten en inkooporganisaties. Dat deze mensen alle aspecten van het wijnvak onder de knie hebben, spreekt voor zich. Het is de kracht van Boonstoppel Wijnen.

Hun expertise ligt onder andere in het zoeken en selecteren van wijnen in diverse prijsklassen, met als vereiste dat alle wijnen kenmerkend zijn voor hun afkomst. Wijnen met karakter, dat is waar Arie Boonstoppel voor kiest. Ze richten zich bij het inkopen vooral de zuidelijke Europese landen zoals Italië, Spanje en Portugal.

Boonstoppel Wijnen vindt een goede service van groot belang. Ze kunnen je adviseren bij het kiezen van wijnen voor diners en bij de opbouw en samenstelling van je eigen wijnopslag. Onder de noemer Privat Labels kun je bij hen terecht om je bedrijf of speciale gelegenheid een eigen gezicht geven.

Routebeschrijving

Neem op de A15 afrit 23, Papendrecht - Dordrecht. Volg de N3 gedurende 5 kilometer en sla dan rechts af de Provincialeweg in, die overgaat in de Reeweg Oost en de Crayensteynstraat. Buig rechts af en blijf op de Reeweg Oost. Op de rotonde (Halmaheiraplein) ga je rechtdoor (Bankastraat). Bij de volgende rotonde sla je rechts af. Dit is de Ceramstraat.