Denekamperweg 148, 7661 RL Vasse

Twentsch Wijnhuis

Vasse is een charmant klein dorp net ten noorden van Tubbergen, in Twente. Aan de Denekamperweg vind je hier het Twentsch Wijnhuis, in een pittoresk pand uit 1928 dat nog volledig intact is.

De winkel bestaat uit drie kamers waar inmiddels zevenhonderd soorten wijnen te verkrijgen zijn. De favorieten van het Twentsch Wijnhuis zijn Duitse wijnen. De Riesling bijvoorbeeld blijft een uitblinker op het gebied van veelzijdigheid en finesse en de Duiste Spätburgunders zijn een goed alternatief voor rode Bourgonge. Je kunt altijd proeven van de Duitse en andere wijnen als je dat wil: elke week staan er meer dan veertig wijnen op de proeftafel. Zo kun je zelf je favorieten selecteren.

Sinds 2006 wordt er ook een bijzondere wijn- en spijsproeverij georganiseerd op Landgoed Singraven bij Denekamp. Hier presenteren twaalf klasserestaurants en wijnboeren dan gerechtjes en wijnen. Veel horecazaken werken ook daarbuiten graag samen met het Twentsch Wijnhuis; heel wat restaurants hebben hun wijnen op de kaart staan.

Twentsch Wijnhuis

  • gratis bezorging vanaf € 50,-
  • zéér goede beoordeling van klanten
  • thuiswinkel waarborg!
  • iedere dag proeven

Medewerkers

Wout Hofmeijer
Wout Hofmeijer

Wijnadviseur

Edwin Rozendal
Edwin Rozendal

Wijnadviseur