Emmastraat 27a, 6881 SN Velp

Wijnhandel Appeldoorn

Een plafonds vol chiffons en een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende dranken dat kenmerkt wijnhandel Appeldoorn. De spuitwaterflessen behoren tot de verzameling van pa Appeldoorn, die de wijnhandel in 1967 van zijn vader overnam. De fraaie wijnhandel aan de Emmastraat in Velp bestaat al meer dan 100 jaar!De familie Appeldoorn bouwde duurzame relaties op met enkele topchâteaux om van generatie op generatie hun kwaliteitswijnen te kunnen aanbieden. Ondertussen blijft Appeldoorn binnen de dynamische wijnwereld zoeken naar nieuwe aanwinsten uit de beste wijngaarden. Gestoeld op deze eeuwenoude ervaring nam de vierde generatie het roer van zijn vader in 2001 over.

Tegenwoordig selecteert het gepassioneerde team van Appeldoorn zelf haar wijnen en gedistilleerd, rechtstreeks vanaf het Château en de producent. Met een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 1000 wijnen kan wijnhandel Appeldoorn zowel de zakelijke markt als de particuliere fijnproever uitstekend van dienst zijn. Alle grote merken en belangrijke huizen binnen drankenland worden derhalve gevoerd. Kijk ook eens in onze gedistilleerdkamer met o.a. meer dan 400 soorten whiskies!

Wijnhandel Appeldoorn voor de perfecte wijnkaart, gedistilleerd, wijn– & relatiegeschenken, wijnimport, taxaties, proeverijen, cursussen en wijnopslag!

Routebeschrijving

Vanaf de A12 neemt u de afrit Velp en gaat u rechtdoor. Volg de pr. Kennedylaan helemaal tot aan het einde en sla op de t-splitsing linksaf de Hoofdstraat op. Neem vervolgens de eerste afslag linksaf. Na ongeveer 120 meter vindt u ons aan uw linkerkant. Uiteraard kunt u voor de deur (deels betaald) parkeren.

Bezorging

Gratis bezorging met eigen bezorgdienst vanaf 24 flessen in de regio Arnhem/Velp. Wij leveren door heel Nederland met de bodedienst. Een eventuele bijdrage in de bezorgkosten is afhankelijk van het aantal bestelde flessen, de bezorglocatie of het factuurbedrag.

Wijnhandel Appeldoorn

  • Bezorging vanaf €35,-
  • Sinds 1897 I Vierde generatie
  • Prijs I Kwaliteit

Medewerkers

Arnoud Appeldoorn
Arnoud Appeldoorn

Directeur / Eigenaar

Stuur Arnoud een e-mail

Arjen Hulshof
Arjen Hulshof

Stuur Arjen een e-mail

Dominique Verhaaf
Dominique Verhaaf

Stuur Dominique een e-mail

Peter van Wijngaarden
Peter van Wijngaarden

Stuur Peter een e-mail

Daniel Jansen
Daniel Jansen

Stuur Daniel een e-mail