Korvelseweg 45, 5025 JB Tilburg

Wijnkoperij van Bilsen

Wijnkoperij van Bilsen is een familiezaak die al bestaat sinds 1923. De familie van Bilsen bezorgde de wijnhandel naam en faam in Tilburg en ver daarbuiten. In 2007 lieten ze hun zaak over aan Jan en Petra Aartsen - van der Mee. Sinds 2023 zijn zij samen met hun zoon Bowy nu trotse eigenaren van deze prachtige zaak.

Maar ook de huidige eigenaars kennen alles van wijn. Petra Aartsen - van der Mee was ruim tien jaar bedrijfsleider en sommelier in een gerenommeerd restaurant. Ze volgde diverse vakopleidingen waaronder de vinologencursussen. Ze werkte bij landelijke wijnimporteurs en was de afgelopen vijf jaar zelfs de wijnbarones van Tilburg Wijnstad. Jan Aartsen werkte als sommelier in de horeca en werkte bij gerenommeerde wijnimporteurs. Bowy heeft verschillende stages gelopen en oogsten mee gewerkt in Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika. 

Petra, Jan en Bowy hebben samen al heel wat wijnlanden en -streken bezocht, van Bordeaux tot aan de Languedoc, van de Moezel tot in Zuid-Afrika en van Australië en Argentinië tot in Californië. Overal bezochten ze wijnkelders en proefden ze wijn; die kennis en ervaring is vandaag aanwezig bij van Bilsen. Je kunt hier terecht voor de beste wijnen en voor het advies dat Petra, Jan en Bowy je graag geven. Voor wie helemaal gepassioneerd is, organiseert Wijnkoperij van Bilsen ook cursussen.

Routebeschrijving

Neem op de A58 afrit Tilburg. Volg de N261tot aan de grote splitsing met de Bredaseweg. Ga daar rechtsaf. Bij de volgende grote splitsing ga je opnieuw rechts; dit is de Korvelseweg.

Wijnkoperij van Bilsen

  • Gratis bezorging vanaf 6 flessen
  • Sinds 1923 veilig en vertrouwd
  • 11 + 1 korting bij 12 dezelfde flessen

Medewerkers

Petra Aartsen-Van der Mee
Petra Aartsen-Van der Mee

Mede-eigenaresse/wijnadviseur

Stuur Petra een e-mail

Jan Aartsen
Jan Aartsen

Mede-eigenaar/Wijnadviseur

Stuur Jan een e-mail

Bowy Aartsen
Bowy Aartsen

Mede-eigenaar/Wijnadviseur

Stuur Bowy een e-mail

Sam Slangen
Sam Slangen

wijnadviseur

Stuur Sam een e-mail