Vind een wijnwinkel bij u in de buurt
Wijn bij gepocheerde heilbot met wittewijn-dragonsaus
Heilbot is een magere vissoort met veel smaak en stevig visvlees waardoor je hem kunt pocheren, stoven, bakken, roosteren en frituren. Gepocheerd behoudt heilbot veel van zijn vissmaak en kun je hem met van alles combineren, bijvoorbeeld een verfijnde wittewijn-dragonsaus.
Welke wijn bij heilbot met wittewijn-dragonsaus?
Probeer daarbij eens een Gavi of Lugana; het anijstoontje van de dragon vind je terug in deze wijnen. Andere middelzware witte wijnen met een stevige structuur zijn ook een schot in de roos. Die vind je in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland, vooral onder de wijnen van lokale druivenrassen als godello, fernão pires, falanghina en assyrtiko.
Aanbevolen wijnen bij gepocheerde heilbot met wittewijn-dragonsaus

- Verleidelijke Veneto
- Mooi bij vis of wit vlees
15,30 per fles

- Voorbeeldige kwaliteit
- Prachtig, vol wit
14,50 per fles

- Klassiek Italiaans wit
- Van 100% cortese
15,90 per fles


- Specialiteit uit Galicië
- Sappig & frisdroog
12,50 per fles


- Verrassend wit uit Nemea
- Geurig & opwekkend
10,95 per fles


- Onze Veneto-bestseller
- Sappig, fruitig & intens
9,75 per fles
Op zoek naar een specifiek wijnspijsadvies?
Neem dan contact op met onze dichtstbijzijnde winkel
Vind een wijnwinkel bij u in de buurt