Arent Janszoon Ernststraat 665-A1, 1082 LG Amsterdam

the ART of WINES

Een jong bedrijf met, uiteraard, een passie voor wijn en de missie om de bedoelingen en de bezieling van de wijnboer zo goed mogelijk aan de klanten over te brengen: dat is The Art of Wines. Om in die taak te slagen kiezen de mensen van The Art of Wines er bewust voor om samen te werken met kleinschalige wijnproducenten. Dat levert eerlijke en met toewijding gemaakte wijn op, die dikwijls maar in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar is.

Door dit beperkte volume is het voor ketens niet zo interessant om samen te werken met deze kleinschalige producenten; veel van de wijnen die je bij The Art of Wines vindt, worden exclusief geïmporteerd. Als klant ben je verzekerd van een zorgvuldig gemaakte en unieke wijn.

Het aanbod bij The Art of Wines is uitgebreid en een groot aantal wijnlanden is vertegenwoordigd, in alle prijsklassen. En ook wie meer wil doen dan de beste wijn kopen om thuis van te genieten, is hier aan het juiste adres: er worden workshops georganiseerd die kunnen worden afgestemd op de groep deelnemers en er vinden proeverijen plaats waar producenten aanwezig zijn die hun wijnen voorstellen.

Routebeschrijving

The Art of Wines ligt in de Amsterdamse wijk Buitenveldert, tussen de Zuidas (ring A10) en Amstelveen en op 150 meter van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein en het postkantoor. De Arent Janszoon Ernststraat is met de auto en met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Je kunt voor de deur parkeren.

the ART of WINES

  • Dooskorting per 12 flessen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Kwaliteitsgarantie
  • Veilig online betalen