Vind een wijnwinkel bij u in de buurt
Wijn bij hertenbiefstuk met chocoladesaus
Hertenbiefstuk is rood vlees met een krachtige smaak die extra intens wordt met een hartige chocoladesaus ernaast. Voor de saus wordt pure chocolade (minimaal 70% cacao) gebruikt; die zorgt ook voor een fluweelzacht mondgevoel en gaat goed samen met de malse, maar stevige structuur van het vlees.
Welke wijn bij hertenbiefstuk met chocoladesaus?
Bij de intense smaak van hert en pure chocolade past een krachtige, rijke wijn als Amarone della Valpolicella of Valpolicella Ripasso. Daarin proef je, naast gekonfijt fruit, ook chocolade: een speciaal bruggetje naar het gerecht! Wie een zoete wijn aandurft, kan er zelfs een LBV Port naast zetten. Volle, zwoele wijnen met primitivo, malbec, shiraz of pinotage combineren ook uitstekend.
Aanbevolen wijnen bij hertenbiefstuk met chocoladesaus

- Vol, krachtig en zwoel
- Uitstekend bij rundvlees
23,20 per fles

- Italiës beroemdste rood
- Van ingedroogde druiven
44,20 per fles

- Klassieker uit Puglia
- Gerijpt in nieuw eiken
11,60 per fles

- Valpolicella op z’n best
- Finesse & rijkdom
16,30 per fles

- Briljante Barossa
- Overtreft z’n prijs!
17,60 per fles
Op zoek naar een specifiek wijnspijsadvies?
Neem dan contact op met onze dichtstbijzijnde winkel
Vind een wijnwinkel bij u in de buurt