Vind een wijnwinkel bij u in de buurt
Wijn bij kabeljauw met ratatouille
Kabeljauw is een magere vissoort met een fijne smaak en stevig visvlees dat makkelijk, in plakjes, van de graat glijdt. Kabeljauw laat zich moeiteloos met van alles combineren, zonder zijn identiteit te verliezen. Met ratatouille erbij maak je van kabeljauw in één klap een mediterraan gerecht. Met zijn zachte, friszure tonen sluit hij heerlijk aan bij de fijne smaak van de vis.
Welke wijn bij kabeljauw met ratatouille?
De groentestoof van onder andere tomaat, courgette, aubergine, ui, knoflook en rode wijn komt uit de Provence; daar drinken ze er 's zomers een droge rosé uit de streek bij en 's winters gerust een middelzware, kruidige rode wijn. Wat voller en kruidiger wit kan ook goed.
Aanbevolen wijnen bij kabeljauw met ratatouille

- Klasse uit de Provence
- Complex & aanhoudend
19,20 per fles
Direct bestellen

- Sappige witte biowijn
- Top bij rode mul
12,60 per fles
Direct bestellen
Op zoek naar een specifiek wijnspijsadvies?
Neem dan contact op met onze dichtstbijzijnde winkel
Vind een wijnwinkel bij u in de buurt