Vind een wijnwinkel bij u in de buurt

Kabeljauw is een magere vissoort met een fijne smaak en stevig visvlees dat makkelijk, in plakjes, van de graat glijdt. Kabeljauw laat zich moeiteloos met van alles combineren, zonder zijn identiteit te verliezen. Met ratatouille erbij maak je van kabeljauw in één klap een mediterraan gerecht. Met zijn zachte, friszure tonen sluit hij heerlijk aan bij de fijne smaak van de vis.

Welke wijn bij kabeljauw met ratatouille?

De groentestoof van onder andere tomaat, courgette, aubergine, ui, knoflook en rode wijn komt uit de Provence; daar drinken ze er 's zomers een droge rosé uit de streek bij en 's winters gerust een middelzware, kruidige rode wijn. Wat voller en kruidiger wit kan ook goed.

Aanbevolen wijnen bij kabeljauw met ratatouille


Domaine de Rimauresq Côtes de Provence Cru Classé Rosé 2024
  • Klasse uit de Provence
  • Complex & aanhoudend

19,20 per fles

Direct bestellen
Château Mourgues du Grès Costières de Nîmes Galets Dorés Blanc 2024
  • Sappige witte biowijn
  • Top bij rode mul

12,60 per fles

Direct bestellen

Op zoek naar een specifiek wijnspijsadvies?

Neem dan contact op met onze dichtstbijzijnde winkel

Vind een wijnwinkel bij u in de buurt